Forum MoskeeWijzer DeKoraan Islam Boeken Islam agenda

5e Nationale Bekeerlingendag 2012 #5enbd

zondag 6 mei 2012 | Moskee Omar al Farouq | Utrecht

Voor de vijfde keer organiseert Stichting OntdekIslam in samenwerking met het Landelijk Platform Nieuwe Moslims (LPNM) de Nationale Bekeerlingendag. Een dag waarop 'nieuwe moslims' elkaar ontmoeten, lezingen beluisteren, ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen. Dit jaar zal de dag gehouden worden in de Omar al Farouq Moskee in Utrecht.

 

 

Net als de voorgaande jaren is het elHamdoulilah weer gelukt om nationaal en internationaal bekende bekeerlingen en sprekers te boeken die de theologische verdieping verzorgen of op andere wijze de herinnering aan Allah swt met ons delen. Tijdens de dag en tussen de lezingen door is er voldoende kans om ook onderling ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. Ook faciliteren we de mensen die op de dag zelf besluiten om Moslim te worden met het uitspreken van de geloofsgetuigenis.
Hoewel de specifieke doelgroep van deze dag bekeerlingen zijn, ben je als niet-moslim of niet-bekeerling natuurlijk ook van harte welkom!

Laatst gewijzigd op dinsdag 01 mei 2012 00:06

2 reacties

 • Reactie Link Michel Hoebink posted by Michel Hoebink

  Ik schrijf voor de arabische website van de Wereldeomroep. Had dit jaar graag (weer) een verslag willen schrijven over de bekeerlingendag, maar was helaas verhinderd. Ben nu met een verhaal bezig waarvoor ik op korte termijn een Nederlandse bekeerling zou willen interviewen. Kunnen jullie me met iemand in contact brengen? Vriendelijke groet, Michel Hoebink, Arabische Afdeling, Wereldomroep.

  woensdag 09 mei 2012 13:11
 • Reactie Link Fouad Nadya posted by Fouad Nadya

  IK wil me graag aanmelding voor 2 personen Incha Allah!

  zaterdag 05 mei 2012 00:21

Geefeen reactie

Simpele HTML codes zijn toegestaan.