Forum MoskeeWijzer DeKoraan Islam Boeken Islam agenda

DeKoraan start landelijke campagne

DeKoraan is vandaag 13 februari 2012 begonnen met een landelijke campagne genaamd: Red een ziel. Met deze campagne wordt een nieuwe grote stap gezet om de website verder te ontwikkelen.


De beste dawa is het Woord van Allah. En ons doel is om dat zo helder en duidelijk mogelijk weer te geven.


DeKoraan heeft een simpel en gericht doel: het actief presenteren van de Heilige Koran aan een zo groot mogelijk publiek op een zo laagdrempelig mogelijke manier. DeKoraan richt zich op niet-moslims en moslims. De primaire insteek is kwaliteit en impact.


Het produceren en uitbrengen van filmpjes is een arbeidsintensief proces waarbij er nauw samengewerkt wordt met taalkundigen, mediaspecialisten en mensen met islamitische kennis. Dit is nodig om het publiek te kunnen voorzien van een zo authenthiek mogelijke Koran ervaring. Daarnaast wordt er een centrale veilige online omgeving gecreëerd waarbij er zo min mogelijk afleiding is. Dit, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Youtube.


De campagne wordt grootschalig ingezet op Nederlands-islamitische websites, e-mail mailing, social media en reguliere websites die aangesloten zijn het het Google advertentienetwerk.


Voor meer informatie, kijk op de campagne website.

Laatst gewijzigd op dinsdag 14 februari 2012 08:46

Geefeen reactie

Simpele HTML codes zijn toegestaan.