Forum MoskeeWijzer DeKoraan Islam Boeken Islam agenda

Snelgroeiende islamitische supermarkt wil uitbreiden


De islamitische supermarktketen Tanger heeft grote plannen. Na de huidige winkels in Amsterdam en Den Haag zoekt eigenaar Ahmed Barghaoul reeds concreet naar locaties in Eindhoven en een tweede in de hoofdstad.


Dat zegt eigenaar Ahmed Barghaoul van de islamitische formule in een interview met het Financieele Dagblad. In de winkel, die voornamelijk allochtonen trekt, worden vooral Marokkaanse, Turkse en Surinaamse producten verkocht. Volgens de eigenaar zijn de vestigingen, met 2,5 miljoen bezoekers per jaar en een omzet van 22,5 miljoen euro, erg succesvol. Dat komt in de ogen van Barghaoul door de scherpe prijs (slim inkoopbeleid van A-merken), marketing door middel van folders in gebieden waar veel allochtonen wonen en reclamespotjes op Marokkaanse tv-zenders.



Na Amsterdam wil de ondernemer eerst uitbreiden naar alle grote steden van Nederland, om uiteindelijk uit te bouwen naar ook de middelgrote plaatsen van Nederland. Daarnaast worden ook Brussel, Lille en Parijs als vestigingssteden genoemd. Over vijf jaar moet Tanger 100 miljoen euro omzetten meent de eigenaar.

|
Bron: Maghreb Magazine

Laatst gewijzigd op woensdag 28 september 2011 12:10

1 Reactie

  • Reactie Link aliya posted by aliya

    maa sha allah ,mooi vooruitzicht,ben heel trots op hem,laat weer eens zien dat niet alle marokanen hetzelfde zijn,heerlijk toch,ik zal du,a voor hem doen dat het allemaal uit moge komen amiennnn.

    woensdag 07 december 2011 14:52

Geefeen reactie

Simpele HTML codes zijn toegestaan.