Forum MoskeeWijzer DeKoraan Islam Boeken Islam agenda

Marokkaanse Rai zanger Cheb Rizki heeft tauwba verricht


De bekende Marokkaanse Rai zanger Cheb Rizki heeft onlangs bekend gemaakt dat hij tauwba heeft verricht. In een recent Youtube filmpje is de ex-zanger te zien waarin hij aangeeft dat hij gestopt is met muziek maken en zich wil voortaan richten op het aanbidden van Allah.


Bekijk hier het filmpje.


Verder bracht hij in het filmpje de mening onder geleerden naar voren dat muziekinstrumenten niet toegestaan zijn. Hij roept ook in het filmpje eenieder op om te stoppen met het verspreiden van zijn muziek via internet of via de verkoop.

Mohamed Rizki, geboren op 19 juni 1976 in Casablanca, was al op zevenjarige leeftijd bezig met zingen. Hij heeft meerdere albums uitgebracht en is binnen zijn genre vergelijkbaar met artiesten zoals Cheb Khaled en Cheb Mami. In de jaren negentig heeft hij grote hits gescoord in de Arabische wereld.

Laatst gewijzigd op woensdag 14 september 2011 15:47

2 reacties

  • Reactie Link salwamoslima posted by salwamoslima

    Masha allah wa alhamdoulilah

    vrijdag 16 september 2011 13:06
  • Reactie Link ghadija posted by ghadija

    MashaAllah. Mooi om te zien ! ALhamdoulillah dat we zien dat de jongeren het rechte pad weten te vinden. Moge zijn talenten nu op de weg van Allah worden gebruikt zoals het reciteren van de Quraan alkareem.

    woensdag 14 september 2011 17:32

Geefeen reactie

Simpele HTML codes zijn toegestaan.