Hulp gevraagd nieuwe voorpui Centrum de Middenweg

Plaats hier aankomende lezingen/activiteiten.
Avatar gebruiker
Ayasha
Forum Beheerder
Forum Beheerder
 
Berichten: 40549
Geregistreerd: do _13-_okt-_2005ah, 13-10-2005ad, 1:10 pm

Hulp gevraagd nieuwe voorpui Centrum de Middenweg

door Ayasha » za _15-_apr-_2023ah, 15-4-2023ad, 10:10 pm

Afbeelding

Beste broeders en zusters, essallamoe 'aleykoem wara7matoellah!

In deze gezegende maand Ramadan, in deze gezegende laatste 10 dagen, waarin we extra aandacht besteden aan het geven en delen met anderen, willen wij als moskee Centrum De Middenweg graag uw steun vragen. (Lees verder onder de betaal links voor meer info!)

- € 10,- https://cdmw.nl/10
- € 25,- https://cdmw.nl/25
- € 50,- https://cdmw.nl/50
- € 100,- https://cdmw.nl/100
- € 250,- https://cdmw.nl/250
- € 500,- https://cdmw.nl/500

Onze huidige voorpui is verouderd en in slechte staat. Niet alleen ziet het er niet meer mooi uit, maar het zorgt ook voor hoge stookkosten omdat het van enkelglas is gemaakt en barsten bevat. Dit is niet duurzaam en daarom willen wij graag een nieuwe voorpui laten plaatsen.

Om dit doel te realiseren, hebben we uw hulp nodig. We willen graag een nieuwe voorpui laten plaatsen die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van onze moskee. De kosten van de nieuwe voorpui bedragen €40.000,- en elke donatie, groot of klein, is van harte welkom. Moge Allah swt jullie rijkelijk belonen voor elke persoon die via deze nieuwe poort de moskee binnentreedt!

Denk aan de beloning die u kunt verdienen door te doneren in deze gezegende maand Ramadan. De profeet (vrede zij met hem) heeft ons geleerd dat het geven van liefdadigheid wordt beloond met veelvuldige beloningen. In deze maand worden deze beloningen nog groter. Door te geven in deze maand, kunt u dus niet alleen uw moskee helpen, maar ook uw eigen beloning in het hiernamaals vergroten.

Laten we samenwerken om onze moskee te verbeteren en onze geliefde profeet (vrede zij met hem) te volgen door het geven van liefdadigheid. Elk bedrag helpt ons om ons doel te bereiken en we zijn dankbaar voor uw steun.

Last but not least, vragen wij u om dit bericht te delen met uw naasten, familie en vrienden! Moge Allah (swt) ons allen zegenen in deze gezegende maand en ons belonen voor onze inspanningen.

Met vriendelijke groet, wa 'aleykoem essallam.
Het bestuur van Moskee Centrum De Middenweg

Indien er problemen zijn met inloggen, stuur een mailtje naar [email protected] onder vermelding van uw gebruikersnaam en emailadres waarmee u hebt aangemeld.

www.islamboeken.nl

Keer terug naar Aankondigingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten