8-3-2020 High Tea voor zusters, te Amsterdam

Avatar gebruiker
Ayasha
Forum Beheerder
Forum Beheerder
 
Berichten: 40075
Geregistreerd: do _13-_okt-_2005ah, 13-10-2005ad, 1:10 pm

8-3-2020 High Tea voor zusters, te Amsterdam

door Ayasha » ma _27-_jan-_2020ah, 27-1-2020ad, 4:45 pm

Afbeelding

Assalaamu alaykoum wa rahmatullahi wa barakatuh

Islaam Events & Veiled Sisters organiseren een Zusters High Tea & lezing over Deen & Dunya.

Soms is het lastig om balans tussen het geloof en de dagelijkse bezigheden zoals werk, school, het gezin, familie, vrienden, etc. te vinden. Waardoor veel moslims te weinig met het geloof bezig zijn en de akhira vergeten, omdat wij ons vaak te veel bezig houden met de dunya. Wil je weten hoe je een betere balans kunt vinden? Kom dan zondag 8 maart naar de Zusters High Tea & lezing in Amsterdam. Gastspreker Karima zal deze profijtvolle lezing over Deen & Dunya geven en daarna een Q&A houden in shaa Allaah.

Na de lezing kunnen alle zusters gezellig bijkletsen, een warm gevoel van zusterschap ervaren, onbeperkt eten en drinken tijdens de high tea en genieten van lekkere hapjes zoals o.a. cheesecakes, cupcakes, sandwiches, wraps, loempia's etc. onder genot van een heerlijk kopje thee.

De Zusters High Tea & lezing is op zondag 8 maart van 11.45 tot 15.30 uur in Amsterdam in shaa Allaah.

Wil je islamitische kennis op doen en ook gezellig lunchen met zusters fie Deen? Dan ben je van harte welkom! Je kunt jou aanmelden via de onderstaande link door het aanmeldingsformulier in te vullen. Aanmelden is verplicht, ook als je een kaartje bij de deur wilt kopen.

Aanmelden via https://bit.ly/368GNH6
Indien er problemen zijn met inloggen, stuur een mailtje naar [email protected] onder vermelding van uw gebruikersnaam en emailadres waarmee u hebt aangemeld.

www.islamboeken.nl

Keer terug naar Archief Aankondigingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast