25-1-2020 Islam, het paard van Troye? te Rotterdam

Avatar gebruiker
Ayasha
Forum Beheerder
Forum Beheerder
 
Berichten: 40030
Geregistreerd: do _13-_okt-_2005ah, 13-10-2005ad, 1:10 pm

25-1-2020 Islam, het paard van Troye? te Rotterdam

door Ayasha » wo _15-_jan-_2020ah, 15-1-2020ad, 11:53 am

Afbeelding

Op zaterdag 25 januari 2020 is het zover!

De eerste conferentie van Islam Color is een feit. Jullie kennen ons van de verschillende lezingen, cursussen, maatschappelijke projecten en nog veel meer. Dit keer organiseren wij een conferentie in een academisch jasje, met niemand minder dan Joram van Klaveren.

Islam en moslims halen helaas vaak negatief de voorpagina’s. Velen hebben hun denkbeelden ook alleen van de media en hebben geen flauw idee wat de Islam werkelijk inhoudt. Hierdoor zijn er veel meningen en denkbeelden ontstaan die (on)terecht in de schijnwerpers staan. Willen moslims daadwerkelijk de sharia invoeren in Nederland? Is de Islam het Paard van Troje?

Tijdens de avond zullen deze zaken behandeld worden door Joram van Klaveren. Hij zal ons meenemen in het verhaal van hoe politieke partijen en instanties de Islam en moslims op verschillende manieren benaderen en hoe hij daar eigenlijk onderdeel van is geweest. Daarnaast zal hij ons ook handvatten meegeven om een beter beeld te krijgen van de situatie in Nederland en hoe moslims zelf het best dienen te reageren op de denkbeelden, die onder andere door de politiek de maatschappij in worden geblazen.

Het belooft dus een zeer interessante, interactieve avond te worden. Bestel je kaartje (€7,50) nu snel via: https://jeugdtheaterhofplein.nl/agenda/ ... van-troje/
Aan deur zullen de kaarten €10,- zijn.

*Bereikbaarheid*
Het Hofpleintheater is gevestigd aan het Benthemplein 13 te Rotterdam. Het theater is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar:
—13 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station.
— loopafstans vanaf tramhalte Heer Bokelweg (tram 4) en tramhalte Schiekade (tram 25).
— Beperkt betaald parkeergelegenheden in de directe omgeving.

De inloop is vanaf 17:00 uur. Vanaf dan is er ook de gelegenheid om te bidden. Vanaf 18:00 uur zal het programma beginnen in shaa Allah. Tot zaterdag 25 januari!

Fi amanillah,

Islam Color
Indien er problemen zijn met inloggen, stuur een mailtje naar [email protected] onder vermelding van uw gebruikersnaam en emailadres waarmee u hebt aangemeld.

www.islamboeken.nl

Keer terug naar Archief Aankondigingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast