Online Benefiet voor ons Centrum de Middenweg 26-28 juli

Avatar gebruiker
Adeeva
Forum Beheerder
Forum Beheerder
 
Berichten: 11133
Geregistreerd: vr _21-_okt-_2005ah, 21-10-2005ad, 3:06 pm

Online Benefiet voor ons Centrum de Middenweg 26-28 juli

door Adeeva » vr _19-_jul-_2013ah, 19-7-2013ad, 3:28 pm

Assalaamu 'alaikum warahmatuAllah wabarakatu,

Zoals de meesten van jullie weten heeft OntdekIslam sinds een paar maanden een nieuw pand. Allah swt heeft ons in staat gesteld om de Dawa naar een hoger niveau te tillen. Middels dit pand hopen we nog meer mensen te bereiken en veel meer activiteiten voor onze broeders en zusters op te zetten!

Het pand zal behalve als Islamitisch Centrum ook functioneren als Moskee, kinderopvang, leslokalen voor Arabische lessen, Quran lessen en diverse lessen op andere theologische gebieden.

We zijn blij dat inmiddels diverse organisaties zich hebben gevestigd in het gebouw en als een eenheid samenwerken om zo diverse lessen, lezingen, workshops en cursussen mogelijk te maken.

We hebben jullie hulp nodig!
Help ons met het verspreiden van de flyer, nodig zoveel mogelijk mensen uit om mee te doen en geef vooral zelf het goede voorbeeld! Gebruik alle mogelijke kanalen om zoveel mogelijk broeders en zusters van dit benefiet op de hoogte te stellen! Verder kun je als je wil ook aanmelden als vrijwilliger om zo ook mee te helpen met de organisatie van het benefiet!

Kom ons bezoeken!
Alhoewel we alles live uit zullen zenden, is er ook de mogelijkheid om ons te komen bezoeken aan het nieuwe pand. Mocht je zelf ook wat willen voordragen of oproepen, mail dan je beschikbare tijden naar [email protected] en wie weet zit jij naast de presentator om ook jou ding te doen!

Voor de rest...
Geef uit op de weg van Allah swt, want weet, dat alles wat je op zijn pad uitgeeft, jij dit zeker niet kwijt bent, maar jij dit in veelvoud terug krijgt!
Je hebt geen permissies om de bijlage(n)) in dit bericht te zien.
Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something. -Plato-

Keer terug naar Archief Aankondigingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast