Online Koran Lessen

Plaats hier aankomende lezingen/activiteiten.
Avatar gebruiker
Ayasha
Forum Beheerder
Forum Beheerder
 
Berichten: 40269
Geregistreerd: do _13-_okt-_2005ah, 13-10-2005ad, 1:10 pm

Online Koran Lessen

door Ayasha » di _24-_maart-_2020ah, 24-3-2020ad, 9:37 pm

Afbeelding

Online Koran Lessen

Centrum de Middenweg zal de online deuren niet sluiten! En wij zullen in sha Allah zoals jullie zien steeds meer online aanbieden. Lezingen als zowel lessen zullen tijdens deze moeilijke periode gewoon doorgaan. Een periode waarin Allah ons laat beseffen wat voor gunsten we eigenlijk hadden toen de deuren nog open waren.
Een periode om extra dankbaar te zijn voor wat we nog wel hebben. Een periode waarin we extra vergeving moeten vragen voor datgene waarin we achteloos waren. Een periode waarin wij meer dienen terug te keren naar Degene die ons elke dag roept om hem te aanbidden!

En één van de beste manieren om terug te keren naar Allah is door Zijn Woorden; door middel van de Koran te leren om daarin leiding te vinden.

Benut de tijd waarin wordt geadviseerd om meer binnen te zitten door meer Koran te lezen. En als je dit nog niet kan is dit misschien een kans om dit te leren.

Wij hebben voor zowel de huidige studenten als nieuwe studenten een online cursus opgestart. Wil jij je hiervoor aanmelden? Dan kan dit middels mail: [email protected] of via de WhatsApp (06) 24 32 04 11
Indien er problemen zijn met inloggen, stuur een mailtje naar [email protected] onder vermelding van uw gebruikersnaam en emailadres waarmee u hebt aangemeld.

www.islamboeken.nl

Keer terug naar Aankondigingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten