Andrew Tate bekeerd tot de Islam.

Heb je wat interessants te melden? Laat het ons weten!
Avatar gebruiker
Abdul Malik
Forum Beheerder
Forum Beheerder
 
Berichten: 3885
Geregistreerd: vr _23-_jan-_2009ah, 23-1-2009ad, 8:15 am

Andrew Tate bekeerd tot de Islam.

door Abdul Malik » zo _30-_okt-_2022ah, 30-10-2022ad, 10:12 am

De meest googelde persoon ter wereld Andrew Tate is bekeerd tot de Islam, en is nu een Moslim.

Andrew Tate staat bekend om zijn uitgesproken mening en visie wat betreft Liberalisme en Feminisme, en zijn kritiek richting wat hij zelf noemt "The Matrix". Wat wij beter kunnen begrijpen en verstaan als de elite die de wereld politiek en media onder controle hebben. En hun agenda via de politiek en de media willen uitvoeren om de mensen te beïnvloeden in hun gedachtegoed en gedrag.

Andrew Tate is al mond dood geprobeerd te maken door deze elite "der Matrix" , en is persoonlijk verbannen van bijna al zijn media platformen. Nu geeft hij zelf ook aan dat deze elite hem nu niet alleen alleen mond dood willen maken, want als dat niet lukt zullen ze hem in de gevangenis willen krijgen, en als dat niet lukt dat er dan ook daadwerkelijk zeer mogelijk een aanslag op zijn leven staat te wachten.

Dat Andrew Tate dus een zeer uitgesproken mening en boodschap heeft betreft het Liberalisme en Feminisme is iedereen bekend, en ook dat hij het niet altijd op de juiste en correcte manier uitgesproken heeft. Maar nu dat hij Moslim is geworden, kunnen wij Moslims er niet omheen dat al zijn vroegere fouten en zonden door Allah :swt: zijn vergeven. Dus voor die reden zullen wij Moslims hem niet verantwoorden voor al hetgeen wat hij daarvoor gedaan en gezegd heeft. En behoren wij Moslims hem te omarmen tot de Ummah van Mohammad :saw: , en is hij nu een broeder in het geloof van ons geworden. En dat wij Du'a voor hem doen dat hij nu een betere en goede/correcte versie wordt van zichzelf volgens de leer van de Islam. En dat Allah :swt: hem mag beschermen. Amin!

Hier een interview video waar hij er wat dieper op in gaat.

www.youtube.com Video from : www.youtube.com
LA ILAHA ILLALLAH MUHAMMAD RASULALLAH!

Keer terug naar Generaal Islam

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] en 3 gasten