ZIONISME in de Koran.

Besprekingen of vragen over teksten uit de Edele Koran
Avatar gebruiker
Abdul Malik
Forum Beheerder
Forum Beheerder
 
Berichten: 3873
Geregistreerd: vr _23-_jan-_2009ah, 23-1-2009ad, 8:15 am

ZIONISME in de Koran.

door Abdul Malik » do _28-_jul-_2022ah, 28-7-2022ad, 1:54 pm

Assalamu Aleikum,

We lezen in de Koran het volgende vers:

Heb jij degenen dan niet gezien aan wie een gedeelte van het Schrift werd gegeven? Zij zijn bijgelovig en geloven in afgoden en zij zeggen over hen die ongelovig zijn: zij volgen een betere weg dan zij die geloven.( Koran 4:51)

Dit vers heeft het over de Joden, En de kwestie betreft deze Joden is dat zij behoren tot diegenen die een Openbaring hebben ontvangen van Allah :swt:. Desondanks zij leiding hebben ontvangen en een groot Profeet(Moesa) kiezen deze Joden toch om in alles te geloven naast Allah :swt:. en die te aanbidden naast Allah :swt: . Het zij beelden, mensen, Djinns en op deze manier aanbidden zij de Sjaytan. Daardoor zoeken zij een andere wetgeving dan die van Allah :swt: en creëren zij hun eigen wetgeving volgens hun eigen lusten en wensen.

Het verhaal er achter is dat in de tijd van de Profeet Mohammad :saw: deze type Joden naar de ongelovigen en afgoddienaren van Mekka gingen, en met hen gingen redetwisten over de Profeet Mohammad :saw: en de Islam. En om de handen in één te slaan om de Profeet Mohammad :saw: en de Islam te bevechten. De Koran zegt dan ook:

Waarlijk, jij zult zeker vinden dat de mensen die het sterkst in vijandschap tegenover de gelovigen zijn, de Joden en de afgodendienaren zijn.( Koran 5:82)

En de afgoddienaren van Mekka brachten hun claimen naar voren richting deze Joden dat zij beter waren dan de Profeet Mohammad :saw: en de gelovigen. Uiteindelijk bevestigden deze hypocrieten Joden hun claim door te zeggen: "Jullie zijn beter op het rechte weg, en Mohammad dwaalt".

De Koran gebruikt de termen "Djibt' en Taghoet" die deze Joden aanbaden in plaats van God, de God van de Profeet Moesa. Die in hun eigen Boek wordt vermeld als de Enige ware God, en zij verruilden hun geloof voor ongeloof. De term "Djibt" wordt uitgelegd als afgod, waarzegger, tovenaar. De term "Taghoet' wordt uitgelegd als waarzeggers en tovenaars waar de duivels op neerdalen in een bepaalde vorm, en zij wenden zich tot hun voor oordeel en advies en leiding. Feitelijk kan "Taghoet" begrepen en gebruikt worden aan alles wat ze naast Allah :swt: aanbidden en gehoorzaam aan zijn. En refereert het dus automatisch altijd naar de vervloekte Sjaytan.

De Koran zegt:

Zeg: “Zal ik jullie iets vertellen dat slechter is dan dat, als een vergelding van Allah? Degenen die Allah heeft vervloekt en over wie Hij Zijn woede heeft uitgestort en van wie Hij (enkelen) tot apen en varkens en duivelsdienaren heeft gemaakt. En degenen die de afgoden aanbidden: zij zijn degenen die de slechtste plaats hebben en die het verst afdwalen van de rechte Weg!”(Koran 5:60)

In hun geheime ontmoetingen van de Joden met de afgoddienaren van Mekka, eisen de Mekkanen dan ook dat deze Joden zichzelf moesten neerknielen voor hun afgoden(Djibt en Taghoet) om hun woord in daad om te zetten. En zij deden dat terwijl hun eigen Boek eist en het hun verbied om voor niemand anders te knielen en die te aanbidden dan alleen de Enige ware God, namelijk De God van Moesa en van hun voorvaderen Ibrahiem, Ishaak en Jacob(die tevens de geëerde naam Israël draagt).

Er is vandaag de dag niet veel veranderd, de Zionistische Joden claimen hedendaags nog steeds dat de ongelovigen wereldwijd beter zijn geleid dan de Moslims om niets dan sympathie van hen te ontvangen. Zij gebruiken daarvoor alle technologie daarvoor dat beschikbaar is in deze tijd en plaats. Door via de media en op politiek niveau wereldwijd bevechten zij de Islam door van de Islam graag een slecht beeld te geven met hulp van de ongelovigen, En dat deze Zionistische Joden iedereen omarmen en te vriend houden die de Zionistische staat Israël op welke manier mag steunen in hun streven betreft hun eigen politieke agenda wereldwijd. Voor die redenen zijn de tegenwoordige Zionistische Joden geheel ongelovig aan hun eigen Boek, en zoeken zij niets anders dan hun eigen wensen en verlangens los van hun eigen Boek en van God. Hun politieke agenda heeft niets tot geen connectie meer met de regels die in hun eigen Boek staan wat God hen heeft geordend om die vast te houden indien zij gelovigen zijn in de Enige ware God.

Het Zionisme van tegenwoordig is dus net als vroeger in de tijd van de Profeet Mohammad :saw: geheel niet vies van bijgeloof, mysterieuze praktijken zoals: waarzeggerij, tovenarij, en duivel aanbidding, en dus totale ongeloof, opstandigheid en ongehoorzaamheid aan God.

En die oprechte Joden wereldwijd die wel in hun Boek geloven en er aan houden met de wetten en regels van God weten dat ook, dat is dan ook de reden dat deze gelovige Joden het niet kunnen vinden met de Zionistische staat Israël, en op welke corrupte manier en wijze deze in de geschiedenis tot stand is gekomen, zelfs tegen de wil van God in. Zij accepteren en erkennen de Zionistische staat Israël niet, omdat zij weten dat het namelijk is opgericht door hulp van buiten af van de ongelovige niet Joden, en niet volgens de wetten en regels en de opdracht van God zelf.

Laat ik hierbij Illan Pappe spreken, een Israëlische historicus, politiek wetenschapper en oud IDF soldaat die zegt: "De meeste Zionisten geloven niet dat God bestaat, maar ze geloven wel dat God hun Palestina heeft beloofd"

Nogmaals er is hedendaags niet veel veranderd betreft de type ongelovige Joden van toen en de hedendaagse Zionistische Joden, die zich "JOOD" noemen alleen maar dan niets anders dan in claim van afkomst, maar geheel los staan van hun eigen Boek. En ongeloof en afgoderij omarmen en om de Zionistische staat Israël in leven te houden via en met de hulp van de ongelovigen met hun ongoddelijke politieke agenda dat ze verkiezen boven de wetten en regels van God.

Maar vergeet niet wat Allah :swt: erna in de Koran zegt, namelijk:

Dit zijn degenen die Allah vervloekt heeft. En wie door Allah vervloekt is: voor hem vind je nooit een helper.( Koran 4:52)
LA ILAHA ILLALLAH MUHAMMAD RASULALLAH!

Keer terug naar De Edele Koran

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten