Pagina 1 van 1

Nergens in de bijbel staat dat Jezus God is.

BerichtGeplaatst: wo _27-_nov-_2013ah, 27-11-2013ad, 12:04 am
door KitabNerd
Het staat nergens in de Bijbel .
De Roomse kerk is een paar eeuwen na dat de laatste metgezellen van Isa waren gestorven met een valse traditie gekomen. Zo hebben ze hetzelfde gedaan als de Joden die met de Talmoed het ware geloof, de Torat, afzwakten en verbasterden. De 3-eenheid gedachte komt uit Babylon, uit de tijd van Nimrod en is gemixt met Griekse filosofie van Plato. Het komt niet uit de Kitab.

Velen denken dat iedereen die zich "christen" noemt gelooft dat Jezus God is, beelden heeft en in een 3-koppige god gelooft. Maar dat is niet waar. De Katholieke kerk heeft dat verzonnen en heeft zelfs mensen vervolgd en vermoord die die onzin niet wilden accepteren.

Voorbeeld: In Johannes hoofdstuk 17 bidt Jezus nederig tot God. Hij smeekt God op meerdere plaatsen in de Bijbel. Hij zegt vaak dat hij niets uit zichzelf kan doen maar dat hij alleen doet wat God hem vraagt.


De Katholieke kerk heeft niets met Jezus te maken.
Hun geschiedenis is er 1 van leugens,moord, hebzucht en (kinder)misbruik. Daarom willen ze niet dat hun leden zelf de bijbel lezen want daar staat duidelijk in dat God 1 God is. Er staat ook duidelijk in dat je geen beelden moet gebruiken en dat Jezus nederig kwam doen wat Allah hem had opgedragen.

Helaas zijn er vele organisaties die zich christen noemen en zo spugen ze als het ware op Jezus naam. Ook protestantse en andere kerken houden hardnekkig vast aan onbijbelse tradities.

Maar er is een manier om een echte christen te herkennen: Christenen mogen niet doden.
Echte christenen weigeren militaire dienst en sterven liever zelf dan iemand te doden.
Echte christenen zijn niet bang om te sterven of te lijden om hun vredelievendheid en neutraliteit te bewaren. Ze doen ook nooit aan politiek.
Echte christenen zouden ook nooit aan een kruistocht meedoen. (daarom mocht het volk in die tijd de bijbel ook niet lezen)


NOOIT VERVALST
De kerk liegt en heeft veel valse tradities. Helaas lezen de meeste "christenen" nooit hun bijbel zoals ook vele moslims nooit hun Koran lezen. Maar de Bijbel; Torat/Zabur/Injil, zijn nooit vervalst.

Waarom zegt de Koran anders meerdere keren dat we de Kitab moeten lezen? Als de Koran het zegt dan moet een moslim toch gewoon lezen en denken en bidden over wat hij leest?


Naar de Koran luisteren of naar mensen?
Welke moslim durft te zeggen dat wat er in de Koran staat niet klopt of vandaag niet meer geldt?

Welke moslim zegt mij dat Allah zijn heilige boeken niet heeft beschermd voor zijn dienaren? Als je maar 1 woord dat een koning of president heeft gezegd verdraaid weet je dat je gaat slapen in de gevangenis. (of erger)

Hoe kunnen sommigen dan beweren dat wat Allah aan Moussa en zijn profeten heeft gegeven wel vervalst kan worden? Is Allah zwakker dan de koning of president?

Moet een moslim niet doen wat de koran zegt? Die soera's gewoon overslaan omdat een of andere mens beweert dat de Koran daar niet meer geldt? Zien profeten de toekomst niet wanneer ze Gods woord samenstellen?

Zou Allah niet van te voren kunnen zien of een van zijn boeken, ja zelfs maar 1 letter vervalst zou gaan worden? Heeft Allah de Kitab laten vervalsen maar toch laten opschrijven in de Koran dat we het moeten lezen?


Denk goed na wat voor een mens tegen je zegt dat je een boek van God niet moet lezen.

Het is hetzelfde soort mens dat een ieder verbrandde die de Bijbel in zijn eigen taal wou lezen. (De Katholieken) Dit soort mens wil niet dat je God leert kennen of zelf denkt. Dit soort mens gebruikt geweld en moord om anderen hun wil op te leggen.


Ondanks dit soort mens is de Kitab nu het meest vertaalde, meest gedrukte en meest verspreidde boek op aarde.


God is groot, er is maar 1 God, en niets kan God weghouden van mensen die hem zoeken.
Wees niet bang, bidt tot God en hij zal je helpen hem te vinden.


Salaam aleikum.