Vanaf 2-10-2021 Geloofsleer vereenvoudigd, online cursus

Avatar gebruiker
Ayasha
Forum Beheerder
Forum Beheerder
 
Berichten: 40330
Geregistreerd: do _13-_okt-_2005ah, 13-10-2005ad, 1:10 pm

Vanaf 2-10-2021 Geloofsleer vereenvoudigd, online cursus

door Ayasha » do _30-_sep-_2021ah, 30-9-2021ad, 6:12 pm

Afbeelding

Vanaf zaterdag 02 oktober gaan wij 5 weken lang op traditionele wijze met shaykh Mhamed Aarab een bekend 'Aqida-boekwerk ['Aqida Tahawiyya] behandelen van kaft tot kaft. De eerste les is een gratis en vrijblijvende introductieles, waarbij iedereen welkom is. Inschrijven kan via http://tiny.cc/tahawiyya

Inhoud Cursus

De stoomcursus is een intensieve, maar makkelijk te volgen 5-weekse cursus met 1,5 lesuren per zaterdag. Het bijzondere van deze cursus is dat het een combinatie tussen traditionele en academische structuur heeft. De student behandeld hierin bijvoorbeeld:

- Tawhid (de Éénheid van Allah)
- De Eigenschappen van Allah
- de Sam'iyat (verplichte zaken van het ongeziene)
- De Profeet, sall Allahu 'alayhi wassalam
- De Qur'an
- Qada en Qadr
- De Boeken van Allah en hun status
- Verschillende misconcepties
- En nog meer.

Over het boek (incl.)

Het boekwerk dat wij zullen behandelen met shaykh Mhamed Aarab is een beknopte, maar toch rijkelijk gevulde uitdrukking van de meest essentiële aspecten van de islamitische geloofsleer.
De inhoud dat al eeuwenlang bestudeerd en gedoceerd wordt, heeft een ongebruikelijk hoge acceptatie gekregen binnen de islamitische wereld, daar het zich niet bezig houdt met ingewikkelde theologische kwesties en de meest fundamentele aspecten van de Islamitische dogmatiek systematisch weergeeft. De ‘Aqida Tahawiyya dient daarom als een correcte basis van de islamitische geloofsleer en is één van de meest betrouwbare uitdrukkingen van het Islamitisch geloof ooit uitgebracht.
Tijdens de cursus Geloofsleer Vereenvoudigd, krijgt iedere student gratis een digitaal dictaat van dit boekwerk in de Nederlandse taal en Arabisch

Online en interactief

De cursus is uitsluitend online te volgen via Zoom. De student krijgt hierbij tijdens de vragenronden de gelegenheid om direct vragen te stellen aan de shaykh. De lessen kunnen altijd naderhand teruggekeken worden op elk gewenst moment.

Gratis introductieles

De eerste les op zaterdag 02 oktober is een gratis introductieles. Zo krijg je de gelegenheid om te proeven van de cursus en naderhand te beslissen of de cursus wat voor je is.

Vroegboek korting

Schrijf je je in vóór vrijdag 01 Oktober? Dan krijg je 10% korting op de gehele cursus.

Inschrijven

Let op de les begint al aanstaande zaterdag!
Inschrijven kan via http://tiny.cc/tahawiyya

Help ons met de promotie

Helaas hebben wij vanwege omstandigheden een korte promotietijd van slechts enkele dagen voordat de cursus begint. Wij vragen je om deze cursus te delen met je naasten, opdat velen kunnen profiteren van deze cursus met de Wil van Allah. Baarak Allahufiekum.
Indien er problemen zijn met inloggen, stuur een mailtje naar [email protected] onder vermelding van uw gebruikersnaam en emailadres waarmee u hebt aangemeld.

www.islamboeken.nl

Keer terug naar Archief Aankondigingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast