Pagina 1 van 1

Online Koran Lessen

BerichtGeplaatst: di _24-_maart-_2020ah, 24-3-2020ad, 9:37 pm
door Ayasha
Afbeelding

Online Koran Lessen

Centrum de Middenweg zal de online deuren niet sluiten! En wij zullen in sha Allah zoals jullie zien steeds meer online aanbieden. Lezingen als zowel lessen zullen tijdens deze moeilijke periode gewoon doorgaan. Een periode waarin Allah ons laat beseffen wat voor gunsten we eigenlijk hadden toen de deuren nog open waren.
Een periode om extra dankbaar te zijn voor wat we nog wel hebben. Een periode waarin we extra vergeving moeten vragen voor datgene waarin we achteloos waren. Een periode waarin wij meer dienen terug te keren naar Degene die ons elke dag roept om hem te aanbidden!

En één van de beste manieren om terug te keren naar Allah is door Zijn Woorden; door middel van de Koran te leren om daarin leiding te vinden.

Benut de tijd waarin wordt geadviseerd om meer binnen te zitten door meer Koran te lezen. En als je dit nog niet kan is dit misschien een kans om dit te leren.

Wij hebben voor zowel de huidige studenten als nieuwe studenten een online cursus opgestart. Wil jij je hiervoor aanmelden? Dan kan dit middels mail: [email protected] of via de WhatsApp (06) 24 32 04 11